Your address will show here +12 34 56 78

Kurser
Hjerne Wellness - Access Bars® kursus

Vil du lære en behandling på én dag, som giver ro i hovedet, mindre stress, bedre søvn og samtidig kan frigive tanker og begrænsninger?

 

Ønsker du andre kursusdatoer end nedenstående er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

14. august kl. 9.30 – 18.00 i Vallensbæk Strand

Tilmelding: Er sikret og registeret ved indbetaling af kursusgebyret kr. 2.250. Mulighed for betaling af depositum kr. 500 og resten den 11. aug 2022. Du modtager en info mail ved registrering: Tilmeld og betal her

Eller kontakt mig på tlf. 2893 5172 eller ystjernholm@gmail.com.

Hvad er Access Consciousness®?

Hvad er Access Bars®?

Jeg giver en Intro i hvordan denne Hjerne Wellness teknik virker, samt giver en smagsprøve på en behandling.

Ønsker du en intro aften for en mindre eller større gruppe på et par timer kan det sagtens arrangeres. Kontakt mig på tlf. 2893 5172 eller på ystjernholm@gmail.com.

Access Body® kursus

Access Consciousness® energi krops processer er unikke Hands-on processer, som aktiverer kroppens egen healings proces og fortsat arbejder i vores kroppe efter, vi har modtaget dem. De er enkle, skånsomme og kræver kun let berøring på kroppen, mens du er fuldt påklædt.

Hvilket bidrag kan disse energier være til dig og din krop?

Alle har kapacitet til at arbejde med kroppe. Det kræver kun din vilje til at være nærværende samt være til stede med den krop, du arbejder med.

Alle kan deltage på kurserne. Når du har lært en krops process kan du give behandlinger i den til din familie, børn, kunder mv.

Nye datoer på vej.

Access Bars®, Body bytte dag eller aften

Kræver du har deltaget på Access Bars® kursus eller Access Body proces kursus.

 

9. august 2022 kl. 18.00 – 21.00 Bytteaften i Vallensbæk Strand. Kontakt mig på tlf. 2893 5172 eller ystjernholm@gmail.com.

TRE® Workshops

Ryst dig fri – Få ro og afslapning i sind og krop.

Jeg introducerer og viser øvelserne grundigt trin for trin. Når du har lært teknikken kan du selv bruge den efter eget behov til at give dig ro og ændre din hverdag.

 

Gruppen gennemgår øvelserne to gange. Herefter udfører du øvelserne hjemme hos dig selv og vi mødes igen i gruppen to timer en aften efter 2 – 3 uger, som vi aftaler på  første workshop dag.

 

Nye workshops datoer på vej

 

Mulighed for at repetere TRE® øvelserne på et lille hold 17. august 2022 kl. 18.30 – 20.00.

En aften for dig der allerede har lært TRE af mig individuelt eller på en af mine workshops eller af en anden TRE provider. Max 5 deltagere. Pris kr. 75. Kontakt mig på 2893 5172 eller ystjernholm@gmail.com.

Book din individuelle session eller kursus her