Your address will show here +12 34 56 78

Hvem er jeg?

Det der driver mig er at se andre udvikle sig, og være katalysator i deres proces. Det er virkelig inspirerende at se, hvordan værktøjerne transformerer mine klienter til mere bevidsthed og forandring.
Jeg har i mange år selv søgt efter veje, indsigter samt værktøjer, der kunne udvikle mig og rykke mig fra A til B eller allerhelst meget længere. Væk fra stress samt tillærte handlemønstre der én gang virkede, men senere blev en hæmsko i mit liv.
For mig har det bedst virket med en kombination af værktøjer. Nogle til hovedet/hjernen/sindet/psyken andre til kroppen/fysikken. Mennesket er et hele. Derfor mener jeg, at det fungerer optimalt med en blanding af værktøjer.
Jeg er født i 1960 har tidligere arbejdet indenfor HR i mange år i en stor virksomhed bl.a. som HR Partner herunder med udvikling og coaching af teams, ledere samt medarbejdere.
I 2000 blev jeg eksamineret gestaltterapeut, i 2011 certificeret TRE® (Tension & Trauma Release Exercise) provider, i 2014 Access Consciouness® Bars Practioner og 2016 Access Bars® og Body Process Facilitator.

unnamed

Yvonne Stjernholm

Book din tid online her