Your address will show here +12 34 56 78

TRE®
Behandlinger:

TRE®

Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE®) er et redskab til at fremme kroppens selvhelbredende kræfter og udviklet af amerikaneren dr. David Berceli.

Teknikken “TRE” består af syv simple øvelser, som er udviklet specielt til at aktivere kroppens naturlige rystereflekser og vibrationer på en kontrolleret og vedvarende måde. Det er med til at give kroppen, den forløsning den har brug for, så den slipper gammel følelsesmæssig fastlåshed og vender tilbage til en naturlig afslappelse.
Jeg lærer dig at anvende syv enkle øvelser, der giver dig ro og ændrer din hverdag. Når du har lært teknikken kan du selv bruge den efter eget behov.
TRE® kan reducere stress, du mærker din krop på et dybere niveau og finder din indre balance.

 

De fleste af os kender kroppens rystelser. Det er ikke ualmindeligt i alle kulturer at høre sætninger som: ”Jeg var så bange at min kæbe dirrede”. ”Jeg rystede så stærkt, at jeg ikke kunne berolige mig selv”. ”Efter jeg havde holdt talen, begyndte mine ben virkelig at ryste. Mine hænder rystede så slemt, at jeg ikke kunne holde på noget”.” Jeg var så vred, at jeg rystede over det hele”.

 

Denne velkendte om end foruroligende erfaring med at ryste, er kendt som neurogene rystelser.

Det er velkendt og dokumenteret, at neurogne rystelser er et fælles resultat af stress, angst og traumer. Rystelserne beroliger nervesystemet og bringer ro i kroppen.

Dyr anvender denne naturlige refleks efter de f.eks. har været i fare og lever ustressede og utraumatiserede videre efter endog gentagne livstruende episoder.
Værktøjet
TRE® vækker disse naturlige rystelser på en kontrolleret og vedvarende måde. Når rystelserne fremkaldes på denne måde, begynder de at frigive dybe kroniske muskelspændinger alle mulige steder i kroppen. Rystelserne kommer fra midten af kroppen, der er beskyttet af psoasmuskulaturen og forplanter sig til hele kroppen op langs rygsøjlen. Dermed slippes dybe kroniske spændinger fra korsbenet og helt op til baghovedet.

Ved at fokusere på kroppen, giver TRE® mulighed for, at alle mennesker kan reducere deres stress og angst som følge af daglige samt ekstraordinære livserfaringer. For mange mennesker kan det bruges som en hjælp til selvhjælp. For nogle skal det anvendes i forbindelse med deres terapeutiske proces.
Øvelser
Da disse øvelser ikke kræver terapeutisk vejledning for de fleste mennesker, kan metoden bruges som en hjælp til selvhjælp. De er lette at lære. Har umiddelbare virkninger, kan integreres i en enkelt daglig rutine, og er med til at genoprette en følelse af indre ro og afslapning.

Jeg introducerer og viser dig øvelserne i min praksis. Alt afhængig af din proces udfører du øvelserne hjemme hos dig selv og konsulterer mig efter behov.

Book din session eller forløb/klippekort via Booking knappen nederst på siden. 
Workshops
Jeg afholder månedlige workshops eller efter behov. Er du interesseret er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. eller e-mail. Se aktuelle TRE® workshops her under kurser.

 

Jeg introducerer og viser øvelserne grundigt trin for trin. Gruppen gennemgår øvelserne to gange. Herefter udfører du øvelserne hjemme hos dig selv og vi mødes igen i gruppen to timer en aften efter 2 – 3 uger.
Medbring: Liggeunderlag, tæppe og evt. en lille pude. Løstsiddende tøj og sokker. Madpakke og gerne lidt frugt. Der vil dagen igennem være kaffe/te samt vand til rådighed.
Deltagerantal: Min 4 – max 10 personer.

 

Grundlæggeren

Dr. David Berceli er en international ekspert på området trauma intervention og konfliktløsning. I de sidste 30 år har han boet og arbejdet i 30 forskellige lande, hvor han tilbyder trauma lindrende workshops og tilrettelægger helbredende programmer for internationale organisationer rundt om i verden. David har boet og arbejdet meget i Israel/Palæstina, Sudan, Uganda, Kenys, Yemen, Egypten og Libanon.

 

Omtalt i TV2 Go’ morgen Danmark marts 2019 i forbindelse med Sclerose. Se artikel om indslaget her.   Se indslaget på TV2Play

 

Udpluk fra Femina:

Interview med Dr. David Berceli (Skrevet af Karen Pallisgaard)

Mr. Berceli, du har udført dine øvelser på over 1,5 mio. mennesker i 35 forskellige lande. Hvad er din mission?

”Det er at hjælpe mennesker til at opdage, at de kan hele sig selv gennem kroppen, OG at de gennem det bliver mere medfølende overfor andre og andres lidelser, hvad end vi snakker post traumatisk stress disorder, stress, kærestesorger eller whatever. Hel din smerte, for når den ikke længere er i dig, kan du vende dig ud og møde verden med fred. Der ligger en gave i alle traumer. Jeg har viet mit liv at rejse jorden rundt og lære folk dette.”

Book din tid online her