Vælg en side

Yvonne Stjernholm

Psykoterapeut, Bars og Soulwalk facilitator, TRE provider og underviser

Få værktøjer til den livsforandring du søger

Hvad er ellers muligt?

Min historie

Livets skole har skabt den jeg er. De terapeutiske værktøjer jeg har lært hen ad vejen har bidraget, så jeg har efterhånden har set gaverne, som blev skabt i livets skole.

 

Mine værdier og det jeg tror på

Gestalt terapi

Hvordan det ændrede mig i mine 30’ere.

TRE®

Hvordan det ændrede mig i mine 40’ere.

Access Consciousness®

Hvordan det ændrede mig i mine 50’ere

Min tilgang

Når du vil udvikle dig selv og skabe forandringer i dit liv fx i dine relationer er det nødvendigt at have fokus både på krop og sind.

Din hjerne er sat i verden til at holde dig i live uanset omstændighederne. Derfor vælger du ubevidst de samme løsninger du altid har valgt på problemer og udfordringer. Dvs oftest de løsninger du valgte som barn eller ung – ud fra de oplevelser, begrænsninger eller tro du havde den gang. For den gang overlevede du jo. Så den løsning må jo være god nok igen.

Men oftest er det strategier, der hører fortiden til og som ikke tjener dit eget bedste længere. De er blevet en klods om benet. En gigantisk jernkugle du har svært ved at slippe af med. 

Når først du ser det, og tager ejerskab af dine gamle handlemønstre, så kan du skabe forandringer og skabe nyt.

Du kan ikke lave om på andre. Du kan lave om på dig selv, og dermed ændre din tankegang og handlinger. Dermed vil du begynde at interagere anderledes over for dine forskellige relationer. Når de oplever du agerer anderledes (plejer er hermed død), så har de mulighed for at ændre deres tilgang og relation til dig.